Prachtig citroenboompje

Bekijk het prachtige citroenboompje bij Tropic trees. Het citroenboompje behoort tot de citrusplanten. Bij de familie citrusbomen behoren ook de mandarijn- limoen- sinaasappel- en granaatappelboom. Al deze boompjes en struiken komen overeen dat er in het voorjaar mooie bloesems in komen die lekker ruiken, en dat de citrus mooi om te zien is als het vrucht draagt. Daarbij is de vrucht een aanwinst, zeker citroen, want er zijn veel gerechten waar citroensap in verwerkt zit. Op de site van Tropic trees kun je extra tips lezen, bijvoorbeeld door meerdere citrusplanten in een groepje te zetten zodat je een mini exotische boomgaard verkrijgt.

Tropic trees heeft meer exotische bomen

Naast het citroenboompje heeft Tropic trees ook de vijgen- olijf- en palmboom. Op de site is dit makkelijk te bekijken, bovenaan de site kun je selecteren wat je wil zien. Niet alleen van het citroenboompje, maar van het gehele assortiment zijn de prijzen laag. Dit komt omdat Tropic trees eigen import verkoopt, en daarom is Tropic trees Hengelo voordeliger dan een tuincentrum of andere zaak die vegetatie verkoopt. Ondanks dat de citrus- olijf- vijgen- en palmboom uit warmere oorden komt kunnen velen het hele jaar door buiten staan. Maar let op, niet alle bomen, struiken en planten zijn winterhard. Het kan zijn dat een citroenboompje het beter in een serre doet.

Voordelen van online bomen, struiken, en planten kopen

Alle bomen, struiken en planten koop je makkelijk online. Je kiest wat je wil hebben, Tropic trees bezorgt door heel Europa. Dus ook bij jouw woning of bedrijf. Simpeler kun je de tuin van je woning of bedrijf niet inrichten met unieke exotische bomen. Sommige boompjes en struiken zijn makkelijk te onderhouden. Echter bij enkelen is speciale bemesting nodig en moet er als het koud is een hoes over de boom getrokken worden. Maar anderzijds heeft Tropic trees ook bomen en struiken waar je geen omkijken naar hebt. Bekijk de bomen en struiken bij Tropic trees.