Online darts kopen

Koop je darts online bij Dartshopper en profiteer van allerlei voordelen. Bijvoorbeeld de snelle levering. Met een magazijn in Eindhoven, kan Dartshopper vaak al binnen één werkdag je bestelling leveren. In Nederland, maar ook in Duitsland of België. Eindhoven is een centraal punt voor al die landen bij elkaar. Bestellingen vanaf vijftig euro worden zelfs gratis verzonden. En het aanbod aan darts is niet alleen groot, maar ook andere spullen om te darten of die te maken hebben met darten kun je hier vinden. Neem een kijkje op de webshop om alles te zien.

De opbouw van een dartpijl

Darts of dartpijlen bestaan uit vier onderdelen. Dit zijn de punt, barrel, shaft en flights. Wanneer je darts koopt, betaal je eigenlijk met name voor de barrel en de punt. De shaft en de flights gaan niet eeuwig mee en moet je om de zoveel tijd vervangen. Dit hangt natuurlijk af van hoe vaak je speelt. Je doet er dus verstandig aan om bij je darts ook meteen extra shafts en flights te bestellen. Bij Dartshopper vind je een uitgebreid aanbod voor de darts, shafts en flights. Van grote merken tot huismerken en spelersproducten. 

Materiaal van darts

Er zijn twee materialen waarvan darts gemaakt kunnen worden. Brass is een wat lichter materiaal, waardoor de darts wat dikker zijn. Deze zijn ideaal voor kinderen, voor in de kroeg of op de sportclub bijvoorbeeld. Ben je meer ervaren of professional? Dan kun je ook kiezen voor tungsten darts. Omdat het materiaal zwaarder is, zijn de pijltjes dunner. Zo kun je ze gemakkelijk direct naast elkaar gooien. Overal het algemeen is darten met tungsten darts dus ook moeilijker dan met brass darts. Bekijk het gehele aanbod van Dartshopper darts hier.