Rookruimtes op het werk

logo

Zelf ben ik een fanatiek roker, zelfs als het zo koud is als nu. Helaas zijn er geen rookruimtes bij mij op het werk en daardoor moet ik steeds buiten in de kou staan. Veel collega’s vinden dat er rookruimtes moeten komen, omdat meer dan de helft van het hele personeel rookt.

Nieuwe rookruimte

Box_ServiceWij hebben ooit wel een rookruimte gehad op het werk, maar die is weggehaald tijdens de verbouwing. Mijn werkgever is zelf gelukkig ook een roker en daarom wilt hij wel een nieuwe rookruimte. Hij heeft aan mij de taak gegeven om een nieuwe rookruimte te bestellen.

Via het internet ben ik terecht gekomen bij de website van Asecos. Op de website zag ik een mooie rookruimte staan voor een hele goede prijs. De rookruimte heb ik daarom aan mijn werkgever laten zien. Hij vond het er goed uitzien en daarom heeft hij de rookruimte besteld.

Toen de rookruimte binnenkwam was iedereen heel erg tevreden. Wij passen er niet allemaal in, maar gelukkig staan wij nu wel droog buiten. Mijn baas vond het ook een goede oplossing en hij was blij dat de nieuwe rookruimte zo voordelig was.