Makkelijk en snel, online factureren

Tegenwoordig gaat het online factureren een stuk makkelijker vergeleken bij vroeger. Vroeger moest alles met de hand gedaan worden, hierdoor kwam het regelmatig voor dat er een schrijffout gemaakt werd. Ook toen alles werd getypt kwamen er veel fouten aan het licht. Het probleem was dan om de klant ervan te overtuigen dat de geleverde diensten echt meer dan €10,- waren. Gelukkig hebben wij daar geen last meer van nu wij alles online declareren. Via een software programma die wij bij pPlease hebben besteld kunnen wij vrij eenvoudig de facturen verzenden.  

Alle facturen netjes op tijd de deur uit

Nooit blijft er nog een factuur liggen. Door het software programma worden alle facturen simpel en snel verzonden. Geen klant die zijn of haar factuur niet meer op tijd ontvangt. Door gebruik te maken van een relatiedatabase kan je binnen een paar muisklikken een factuur opstellen en naar de juiste klant versturen.

Natuurlijk kan je veel verschillende software programma’s bij pPlease bestellen en niet alleen voor facturatie online. Wat te denken aan het maken van offertes, of het regelen van je btw aangifte. Mocht je op de een of andere manier er niet uitkomen met het programma of heb je andere vragen, stel deze dan gerust aan de helpdesk van pPlease.