Ik wilde een kantoor huren in Breda

Kantoor huren Breda

Op zoek!

Ik ben net begonnen met mijn eigen bedrijf, hiervoor wilde ik graag een eigen kantoor huren Breda. Een eigen ruimte leek mij erg handig ik omdat ik graag privé en werk gescheiden wil houden. Ook blijft bijvoorbeeld al het papierwerk netjes in orde. Omdat ik hier woon ken ik natuurlijk wel al wat panden en bedrijfsruimtes. Enkele vielen voor mij al af en een paar trokken mij aan. Ik ging wat rondkijken op internet en vond meerdere websites. Ik maakte een selectie en ging vergelijken. Omdat ik net ben begonnen heb ik niet een heel erg groot budget voor een werkruimte.

Een paar punten moesten aanwezig zijn voor mij, bijvoorbeeld ik vind hygiëne erg belangrijk. Kantoor huren BredaOok moest de locatie goed zijn en genoeg parkeerplek vind ik ook doorslaggevend.

Uiteindelijk..

Er was 1 website die het beste op mijn wensen aansloot en dat was https://www.bcsb.nl. Schoonmaak kosten zijn inbegrepen in de prijs en er is voldoende parkeergelegenheid. Omdat deze eisen aanwezig zijn ben ik contact op gaan nemen met het bedrijf. Het pand was erg schoon en netjes en ook ben ik goed geadviseerd.

Als beginnende ondernemer zit ik in een bedrijfsruimte met een super prijs kwaliteit verhouding. De locatie is ook erg goed te bereiken en ook mijn klanten kunnen zonder problemen hun auto kwijt.