Heb jij opslag containers nodig?

Weet jij waar je opslag containers kunt vinden? Mijn werkgever heeft mij namelijk de opdracht gegeven om hiernaar te gaan zoeken. Echter kan ik het maar niet vinden, althans niet binnen het budget wat ik te horen heb gekregen.

Onze werkplek

Bij ons op de werkvloer vind je een ruimte waar wij op dit moment alles opslaan. Het moment dat wij deze ruimte nodig hadden was het ideaal. Nu op dit moment niet aangezien hier niet meer voldoende ruimte is om het werk correct uit te voeren. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing voor dit probleem. Tijdens mijn zoektocht online heb ik diverse bedrijven gezien en geëindigd op de website van Denios.

Goede service

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf. Hierdoor kan ik eenvoudig alles vragen en hopelijk ook mijn antwoorden direct te krijgen. Gelukkig werd ik zeer netjes en op een professionele wijze te woord gestaan. Al mijn vragen werden beantwoord en vanuit hier ook een beslissing kunnen maken met het feit dat ik akkoord ga met de door hen verzonden offerte.