Goed bedrijf gevonden voor het inkopen van oud goud

logo

muntMijn auto was door een ongeluk helemaal kapot gegaan. Voor de auto had ik heel hard gewerkt, maar de verzekering heeft niet het bedrag uitgekeerd dat ik voor de auto heb betaald. Het ongeluk was heel erg heftig en daarom wilde ik weer een betrouwbare en veilige auto gaan kopen.

Gold Rush

Het geld had ik niet zomaar tot mijn beschikking, maar ik had wel veel oud goud liggen. Om mijn goud om te zetten in geld ben ik online op zoek gegaan naar “inkopen oud goud“. Een van de bedrijven die ik tussen de suggesties zag staan was Gold Rush.

Voor het inkopen van oud goud heb ik contact opgenomen met Gold Rush. Eigenlijk wilde ik eerst een schatting hebben van het bedrag dat ik zou kunnen ontvangen, maar daarvoor moest ik echt langs het kantoor gaan.

Met mijn goud ben ik langs Gold Rush gegaan en daar is gekeken naar de kwaliteit van mijn oud goud. Er zaten goede en minder goede stukken goud tussen en er is mij een totaalprijs aangeboden. Uiteindelijk heb ik besloten om alles te verkopen, zodat ik weer een nieuwe auto kon gaan halen.

Volgende week ga ik weer langs de auto dealer en ik ben benieuwd!