Bijbaan avond Eindhoven

Ben jij opzoek naar een bijbaan avond in Eindhoven? Dan ben je bij het juiste adres gestrand. Bij McDonald´s kan jij in de avonduren werken in Eindhoven. Ze zijn hier ook erg flexibel. Overdag heb je wellicht school of andere activiteiten, waardoor je niet kan werken overdag. Jij kan dus in de avond gaan werken bij de McDonald´s. Werken in de avond is voor vele een goede oplossing als je niet kan werken overdag.

Persoonlijke ervaring

Uit eigen ervaring weet ik hoe leuk het is om te werken bij de McDonald´s. Je hebt hier veel afwisseling en kan tijdens het werken ook plezier maken met andere collega´s. Het team waarin je werkt is zo gezellig dat je de tijd geen eens in de gaten hebt en het zo weer voorbij is. Ik ga overdag naar school waardoor ik geen tijd heb om te werken. In het weekend heb ik daar ook geen tijd voor, omdat ik dan sport. Het is dus erg fijn dat ik in de avond kan werken. Hierdoor kan ik toch uren maken, waar ik normaal helemaal geen tijd voor zou hebben.

Meer weten?

Voor meer informatie kan je altijd de website bezoeken. Hier staat alles wat je nodig hebt om te solliciteren bij de McDonald´s.