Tamaris laarsjes voor elke outfit

Tamaris laarsjes

Als je graag de trends op schoenengebied volgt, kun je niet om het brede assortiment van Tamaris heen. Als laarzenliefhebber zal ik eens kijken wat de Tamaris laarsjes dit lente- en zomerseizoen te bieden hebben. Enkellaarsjes en wat hogere laarsjes zijn namelijk dé trend en kunnen nu het hele jaar door gedragen worden.

Tamaris laarsjes

Van Chelseas tot opengewerkte laarsjes
De laarsjes die er voor mij uitspringen zijn de Chelsea boots in hippe voorjaarskleuren. Deze klassieke laarsjes met elastiekinzet zijn altijd gemakkelijk te combineren. Met een jeans bijvoorbeeld, maar ook met een geklede combinatie voor op het werk. Ook passen ze goed als festivallaarsje bij een uitbundige outfit. Van oorsprong zijn Chelseas herenschoenen en ze passen dan ook perfect bij mijn stijl waarbij eenvoud en zakelijkheid belangrijk zijn.
Een ander model dat me aanspreekt is die van het suède laarsje met opengewerkte patroontjes. Tamaris heeft elk seizoen veel laarsjes met leuke details, zoals gespen, een riempje of een rits. Zo kun je altijd iets in je favoriete stijl vinden.

Gewaagde laarsjes
Ook voor elegante trends zit je bij Tamaris helemaal goed. Laarsjes met high heels en speelse details van bijvoorbeeld kant vind je namelijk volop in de collectie. Wie weet is dit voor jou de ideale schoen voor een feestje of wanneer je zin hebt om lekker op te vallen. Welke boots je ook kiest dit seizoen, met Tamaris laarsjes zijn alle ogen op je gericht.