Picknickbanken voor in de tuin? Het kan!

picknickbank

picknickbank Mooie toevoeging

Zelf vind ik picknickbanken altijd een leuke manier om een openbare plek wat gezelliger te maken. Veel parken en pleinen kunnen wel een picknickbank gebruiken! Op die manier kun jij ook lekker even zitten en genieten van het mooie weer bijvoorbeeld.

Laatst had ik echter een beter idee voor picknickbanken. Namelijk om ze in de tuin te plaatsen! Wij hebben sinds ons nieuwe huis een bijzonder grote tuin en hoewel wij ook tafels en stoelen neer kunnen zetten, vind ik een picknickbank toch een leuker detail.

Online ben ik gaan zoeken naar een leuke variant; ik weet namelijk dat er weel verschillende soorten en maten zijn. Op het internet begon ik mijn zoektocht en al snel had ik een bedrijf gevonden dat leuke banken verkoopt voor in de tuin of parken bijvoorbeeld! Gelukkig had ik een ruime keuze voor leuke prijzen. Daarmee heb ik toen mijn tuin leuk ingericht en hebben wij allemaal veel plezier van de nieuwe aankoop!

Wat vinden jullie een leuke eyecatcher voor in de tuin? De volgende keer wil ik ook graag een tafeltennistafel laten plaatsen en misschien is een vijver ook wel een mooi idee!