Wil jij graag een steeneik?

bomenenzo

Ben jij aan het zoeken naar een nieuwe boom die makkelijk is met verzorging? Neem dan een kijkje op bomenenzo. dit bedrijf heeft een groot assortiment aan bomen. Wil jij een makkelijke mooie volle boom? Dan is de steeneik misschien wel iets voor jou. Het is een boom van ongeveer 400 centimeter hoog met een mooie grijze dikke stam. De boom is geschikt als sierboom, voor beschutting en afbakening.

bomenenzo

Onderhoud

Dit is een boom die langzaam groeit maar absoluut niet veel verzorging nodig heeft. In de winter moet je wat mest geven zodat de boom mooi gaat bloeien. In de zomer als het warm is moet je de boom een beetje water geven anders droogt hij uit. De steeneik heeft verder bijna geen water nodig door de jaren heen. Deze boom is erg makkelijk te snoeien in een mooie vorm. Het is prachtig om de natuurlijke vorm aan te houden.

Wil jij graag een mooie eik? Dan is het goed om te kijken naar de voordelen. Deze boom is geschikt voor beschutting, afbakening en sierboom. Deze boom heeft ook geen beschutte plek nodig. Ben jij op zoek naar een mooie boom? Neem dan een kijkje op de site.