Van een hottub in Zwitserland tot in je tuin

kleine-hottub

Je hebt het misschien al wel eens gedaan, lekker op je skivakantie in Zwitserland de hottub in stappen. Het geeft een heel lekker gevoel na een dag skiën om lekker tot rust te komen. Je zult je gelijk wel afgevraagd hebben of zelf een hottub kopen ook mogelijk is. Dat gevoel dat je misschien een keer per jaar hebt op je vakantie in Zwitserland kan nu het hele jaar door in je eigen tuin. De drempel is heel laag geworden doordat het voor veel mensen financieel mogelijk is en het neemt niet veel ruimte in,  een win win situatie.

De beste plek voor de hottub

Een hottub is heel flexibel, je kan het vaak op de meeste plekken zetten zolang de ondergrond sterk genoeg is. Als je een kachel hottub neemt ben je ook niet afhankelijk van het stroomnet en kan je het dus overal neer zetten. Heb je een hele grote tuin, dan is het misschien leuk om de hottub helemaal aan de andere kant te zetten waar je normaal niet veel komt zodat je die hoek van je tuin ook nog een functie geeft. Wil je dichtbij de koelkast zijn dan is het beter om de hottub kuip dichterbij te zetten. Wil je meer privacy dan is een overkapping een goede optie.

TV en sound systeem bij de hottub

Na een lange dag werken wil je misschien je favoriete serie kijken maar ook nog de hottub gebruiken. Dit is mooi te combineren door een buiten tv op te hangen onder een overkapping. Zo kan je je favorieten serie blijven kijken onder het gemak van de hottub. Pas wel op dat je niet de hele dag er in blijft zitten, dit is namelijk heel verraderlijk als je een tv ophangt. Voor de feestjes is een goed sound systeem ook ideaal om de beste muziek ook in de hottub voor de gezelligheid door te laten spelen.