klikokasten, dé ideale oplossing voor lelijke containers

klikokasten

Door middel van klikokasten hebben wij onze containers mooi weggewerkt. In een grote tuin waar wij vaak van genieten, waren de containers ons steeds meer een doorn in het oog. Bij Propetto kun je terecht voor diverse opbergoplossingen!

Op zoek naar een goede oplossing

klikokastenWij zijn gezegend met een mooie, grote tuin waar we vaak in zitten wanneer het mooi weer is. Helaas zijn de containers een te opvallend onderdeel van onze tuin en hadden we al een tijdje in ons hoofd om rond te kijken naar een andere oplossing. Een vriendin wees ons op de mogelijkheden van klikokasten. Het klonk ideaal, onze interesse was gewekt en we besloten om verder te kijken naar wat Propetto te bieden heeft.

Wij kozen voor een grotere klikokist

Er zijn diverse mogelijkheden op dit gebied. Wij hebben gekozen voor een houten klikokast, dit vonden wij het mooiste. Je kunt ook kiezen welke afmeting je wilt. Wij vonden het wel fijn als we ook nog ruimte hadden voor andere spullen, bijvoorbeeld de speelgoed van onze kinderen. Wij hebben een wat groter genomen dus, waar we ook andere dingen in kwijt kunnen dus. Ideaal en het staat mooi in onze tuin. We hebben er al veel complimenten over gehad en mensen vragen steeds waar wij onze houten klikokasten vandaan hebben.