Horeca parasol is onmisbaar op het terras

Terras

Horeca parasol en wel die wij hebben besteld bij Xterior heeft goede dienst gedaan de afgelopen zomer. Het is jammer dat onze klanten niet meer op het terras kunnen genieten van een hapje en een drankje omdat de winter voor de deur staat. Maar wij weten nu al dat aankomend voorjaar iedereen weer heerlijk kan genieten van het terras. Want dankzij de kwaliteit die de beschutting heeft, kunnen wij hier nog jaren mee vooruit.

Horeca parasol

Horeca parasol zorgt niet alleen voor beschutting

Een goede horeca parasol zorgt niet alleen voor beschutting tegen de zon. Maar ook voor een druppel regen. Want de kwaliteit van het doek kan namelijk wel een spatje regen hebben. Dat is zeker belangrijk want het weer in ons land kan erg verraderlijk zijn. Niet alleen de goede functie is waar ik zo goed over te spreken ben. De sfeer die dit met zich meebrengt geeft ook een toegevoegde waarde aan ons terras. 

Ons terras ziet er tijdens de zomermaanden erg gezellig uit. Voor de avonden hebben wij terrasverwarming. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ons terras de afgelopen zomer voller dan ooit heeft gezeten met klanten die genoten.