Heerlijk uit eten in Nijmegen bij Le Steak in Berg en Dal.

Heerlijk uit eten in Nijmegen bij Le Steak in Berg en Dal? Je kent het vast en zeker al wel, ik spreek in dit geval over Bistro le Steak! Hier hebben wij van het weekend gegeten met een groep en het was fantastisch. De heerlijke smaken welke gecombineerd werd tijdens het diner was perfect en klopte erg goed. Aangezien we hier met een jarige waren hebben we ervoor gekozen om hun hiervan op de hoogte te brengen. Hij werd dan ook netjes gefeliciteerd door het personeel van dit restaurant!

homepage-150x150

We hoopte al op het feit dat er iets van vuurwerk is om hem te feliciteren maar er kwam meer! Tijdens het geven van het vuurwerk werd er ook muziek afgespeeld wat ik echt fantastisch vond! Om even terug te komen op het eten… Wij hadden allemaal hetzelfde genomen zodat we het personeel niet al te lastig zouden maken, we zaten er immers op de  zaterdag waar het erg druk was.

Dit hebben we allemaal ontvangen en dit was perfect! Goede gaarheid en niet te vergeten de bijgerechten waren allemaal ruim verzorgd. Hier komen we dan ook zeer zeker weer een keer terug.