Training soft skills voor professionals

trainingen soft skills

Voor veel techneuten kan communicatie lastig. Het komt geregeld voor dat technische mensen hun ideeën niet goed over kunnen brengen. Dit is niets om je voor te schamen. Dit probleem komt namelijk geregeld voor, zelfs bij leidinggevende. Bij leidinggevende komt namelijk meer kijken dan alleen vakinhoudelijke kennis. De communicatie kennis wordt ook wel soft skills genoemd. Denk je dat je jouw communicatieve vaardigheden kunt verbeteren? Kijk dan eens of de training soft skills iets voor je is.

trainingen soft skills

Voor wie is de training soft skills geschikt?

De training is vooral geschikt voor leidinggevende in de technische sectoren. Als je een leidinggevende functie hebt en je denkt dat je communicatieve vaardigheden nóg beter kunnen worden, kan het verstandig zijn om een training te volgen. Tijdens de training soft skills leer je hoe je op een fatsoenlijke wijze een statement kunt maken. Daarnaast leer je hoe je beter kunt discussiëren, zonder dat je hierbij bot overkomt. 

Het gevolg van de training

Wanneer je de training succesvol hebt afgerond, weet je hoe je communicatieve uitdagingen kunt oplossen. Bovendien kun je je na de training beter verwoorden. Dit is niet alleen van belang op de werkvloer, maar zeker ook in je privéleven.