Zoekmachine optimalisatie Eindhoven en regio

websitepromotor-logo

De webshop die ik pas heb geopend loopt verrassend goed. Het is mij wel opgevallen dat het aantal bezoekers begint te dalen en dat is niet de bedoeling. Deze bezoekers zijn ontstaan door goede zoekmachine optimalisatie Eindhoven. De optimalisatie heb ik laten doen bij het bedrijf Websitepromotor. Bij dit bedrijf ben ik heel erg goed geholpen en daarom heb ik weer contact opgenomen.

websitepromotor-logoOplossing

Tijdens het telefonisch contact dat ik heb gehad met het bedrijf heb ik het probleem uitgelegd. De persoon aan de telefoon heeft meegedacht met mogelijke oorzaken en wij kwamen tot de conclusie dat de zoekmachine optimalisatie Eindhoven belangrijk was. Mijn bedrijf richt zich voornamelijk op de regio Eindhoven

Aan de telefoon werd mij verzekerd dat er iemand gelijk achteraan zou gaan. Nadat ik een aantal dagen heb gewacht werd ik weer terug gebeld en werd er verteld dat zij er mee bezig ware. Binnen een aantal dagen zou het aantal bezoekers langzamerhand weer gaan stijgen. Er zijn nog een aantal technische dingen uitgelegd maar die heb ik niet helemaal begrepen, dus ik ben maar gaan wachten.

Na ongeveer een week zag ik een stijging in het aantal bezoekers en deze nam alleen maar toe! Om deze reden kan ik Websitepromotor veel ondernemers aanraden!