Drukker Deurne

Op zoek naar een drukker Deurne

Mijn tante heeft een eigen hondentrimsalon in de gemeente Deurne. Zij vertelde mij dat ze meer klanten wilde. Een hond hoeft namelijk niet elke week naar de trimmer, hierdoor heeft zij een grote groep klanten nodig om het druk te hebben. Mijn tante is een beetje ouderwets en houdt het graag op mond tot mond reclame. Ik vertelde haar dat ze wat meer reclame moest maken, bijvoorbeeld een grote poster bij de zaak en visitekaartjes.Drukker Deurne

De Oplossing

Ze keek rond op het internet en kwam het bedrijf Wikiprints tegen. Ze werd erg enthousiast aangezien de prijzen een stuk lager waren dan ze had verwacht. Na een tijdje nam ze contact op met het bedrijf voor een logo en huisstijl. Mijn tante is daarna meteen langsgegaan om de materialen te bekijken.

Dit bedrijf heeft haar goed geadviseerd en er hangt nu een grote poster bij haar salon en zijn er stickers op de ramen geplakt. Veel mensen wisten niet dat zij een trimsalon had en zijn nu ook vaste klant. Ze is een stuk bekender geworden in onze gemeente en heeft het nu erg druk, en dat is wat ze graag wilde!