Een anti snurk beugel bestellen doe je zo

anti snurkbeugel bestellen

Wie veel snurkt, kan daar niets aan doen. Althans, de oorzaak kunnen ze niets aan doen. Ze kunnen het echter wel oplossen. Je kan namelijk een anti snurkbeugel bestellen. Met zo’n speciale beugel kun je het snurken sterk verminderen of zelfs helemaal voorkomen. Hoe het werkt? Dat lees je hier.

anti snurkbeugel bestellen

De anti snurkbeugel

Een anti snurkbeugel is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat jij minder snurkt. Het houdt je onderkaak en tong gescheiden en op z’n plek waardoor je luchtweg vrij is. Een vernauwde luchtweg is namelijk de oorzaak van snurken dus als je dat probleem oplost dan is het snurken vaak ook voorbij. Een anti snurkbeugel bestellen kan via de tandarts maar het kan ook online bij andere bedrijven.

Afdrukken maken

Wanneer je online een anti snurkbeugel bestelt dan krijg je vaak eerst een pakket toegestuurd. In dat pakket zitten instructies en speciale klei. Daarin moet je een afdruk van je gebit maken. Je moet dus in dat spul bijten volgens de instructies. Als je dit namelijk terugstuurt dan kunnen ze op basis daarvan je anti snurkbeugel maken. Het is heel belangrijk dat je dit doet met die afdrukken want een snurkbeugel die niet op maat is zit niet goed en kan bovendien klachten veroorzaken. 

anti snurkbeugel bestellen

Goedkope anti snurkbeugel

Een tandarts vraagt soms wel boven de 500 euro voor zo’n beugel en dat is natuurlijk erg duur. Maar heel goedkoop is ook weer niet goed. Dan moet je vraagtekens hebben bij de kwaliteit. Het is daarom goed om in ieder geval niet voor een beugel onder de 50 euro te gaan.