Verschillende beton cire kleuren voor jou huis?

Er zijn veel manieren om je huis te stylen als je het gaat renoveren. Veel mensen stylen hun huis naar hun eigen interesse, waardoor elk huis er anders uit kan zien. Een van deze interesses kan zijn om jouw huis een industriële uitstraling te geven. Dit betekent dat je met veel beton en ongepolijste/onafgewerkte wanden gaat werken. Dit kan een rustieke en steampunk-sfeer geven en kan goed worden gecombineerd met metalen meubels en dergelijke. In dit soort bouwwerken wordt gepolijst beton gebruikt. Als grijs beton echter niet de stijl is die je wilt gebruiken, zijn er tal van andere beton cire kleuren.

Hoe kom ik eraan?

Afgezien van verschillende kleuren, zijn er ook veel verschillende manieren waarop je een deel van dit beton in handen kunt krijgen. Als je het liever zelf wilt doen, zijn er enkele “Doe-het-zelf”-opties waarmee je het beton zelf kunt openen, mengen en gebruiken. Deze vorm kan in veel verschillende kleuren voorkomen; betonspecialisten zoals BetonStunter bieden er 12 aan. Deze 12 kleuren omvatten verschillende soorten grijs, zwart, oud wit, bruin en beige. Het zijn hele neutrale kleuren, zodat je toch de industriële sfeer hebt, maar misschien in een andere kleur dan typisch grijs. Er is iets voor iedereen. En het is ook nog best goedkoop.

Een andere optie

Verder zijn er ook nog andere mogelijkheden die ze bieden; ondanks dat de doe-het-zelf-optie het goedkoopst is, is het handmatig mengen van de kleur niet voor iedereen weggelegd. Daarom zijn er ook opties die de perfecte kleur al voor je klaar hebben staan. Het grote verschil tussen deze en de doe-het-zelf optie is dat er op deze manier veel meer kleuren zijn; BetonStunter biedt 60+ kleuren in dit pakket. Deze kleuren variëren van elke grijstint, maar ook wat bruin gemengd met grijs en gebroken witte kleuren. Over het algemeen is er een grote keuze aan beton cire kleuren om uit te kiezen. Dus waar wacht je nog op?