Riolering verstopt? Geen zorgen, neem contact op met BOS

Is je riolering verstopt Eindhoven thuis of op het werk verstopt? Dat is uiteraard niet prettig. Gelukkig is BOS (Brabantse Ontstoppings Service) gespecialiseerd in het ontstoppen van de afvoersystemen van elk riool. Zo ben je altijd snel en effectief af van de nare gevolgen van een rioolverstopping. BOS kan de verstopte riolering snel ontdekken en het probleem verhelpen.


Woon je in Eindhoven of omgeving, dan is BOS altijd bij jou in de buurt. Problemen met het riool merk je vaak snel. De belangrijke indicatie als het verstopt is, dan is de aanwezigheid van vieze luchtjes die je huis binnen komen via de WC of wasbakken. Dit geeft aan dat het water niet weg wil lopen zoals het normaal doet en daardoor blijft hangen. Na een periode komen dan de vieze luchtjes naar boven. Riolering verstopt in Eindhoven? Dan kan BOS dit voor jou verhelpen.

Snel oplossen
Je wilt een rioolverstopping snel oplossen, want de vieze luchtjes verspreiden zich door je hele huis. Het team van BOS-ontstopping gaat op professionele wijze op zoek naar de plek van ontstopping, met gebruik van een inspectiecamera en processor. Daardoor hoeft je hele tuin niet meer uitgegraven te worden en zijn de herstelwerkzaamheden beperkt. Bij een riool verstopping in Eindhoven of omgeving? Hoe groot de verstopping ook is, met BOS ben je snel weer van de nare geurtjes af.