Met woonbeton vloeren leggen?

Kun je met woonbeton vloeren leggen? Deze vraag is mij afgelopen week gesteld nadat wij het besluit hebben genomen om te gaan verbouwen thuis. Onze woning dateert uit de jaren zestig. Op zich niks mis mee, echter is het nogal veroudert. In deze tijd van het jaar wil je gewoon meegaan met de trends op gebied van wonen.

Hierdoor zijn wij toen die tijd op het internet gaan zoeken naar de tips welke wij kunnen gebruiken. Al vrij snel hadden wij diverse bedrijven gevonden waar het mogelijk is om onze woning mee te verbouwen. Tevens zijn de kosten bij dit bedrijf aan de lage kant. Nu dat ik terecht was gekomen op de website van Bruizt, wist ik meteen wat ik hiermee wilde!

Afspraak gemaakt

Een schitterende nieuwe vloer in de keuken realiseren middels woonbeton. Veel van onze vrienden verklaarde mij voor gek aangezien zij dit niet hadden verwacht dat het mogelijk is. Hierdoor heb ik akkoord gegeven op de offerte van dit bedrijf en zijn zij direct hiermee aan de slag gegaan! Op naar een prachtig eindresultaat met een nieuw paleisje!