Kennen jullie hypotheekadviseur Valkenswaard al?

hypotheek

hypotheek Nieuwe hypotheekadviseur

Hebben jullie al eens gehoord van hypotheekadviseur Valkenswaard? Wij waren op zoek gegaan naar hypotheekadviseur in Valkenswaard via internet. Zo kwamen wij bij Schampers Hypotheekadvies uit. Daar hebben wij direct een afspraak gemaakt, want zij waren erg enthousiast en duidelijk over mijn mogelijkheden bij hun bedrijf. Met een vrouw hebben wij toen een lang gesprek gevoerd waarbij verschillende opties besproken werden. Wij hebben haar onze informatie gegeven en twee weken later zouden wij haar weer ontmoeten.

Twee weken vlogen voorbij en zij heeft ons regelmatig op de hoogte gehouden. Het advies dat wij uiteindelijk kregen was goed te begrijpen, geen last van jargon dat wij niet kenden in ieder geval! Er werd een duidelijk plan opgesteld en onze mogelijkheden leken eindeloos! Dit konden wij gelukkig meenemen naar een makelaar en zodoende was het kiezen van een nieuw huis redelijk eenvoudig.

Als jullie ook eens een hypotheekadviseur nodig hebben in de omgeving van Eindhoven bijvoorbeeld, dan kan ik jullie Schampers Hypotheekadvies aanraden. Zij hebben unieke kennis van het vak en bieden een persoonlijk advies. Tevens zijn zij onafhankelijk en daarom kun jij altijd op hun advies vertrouwen! Wie van jullie wil binnenkort ook weer gaan verhuizen? Het lijkt mij leuk om eens verhalen uit te wisselen!