Je riolering verstopt in Eindhoven

Je moet er niet aan denken, maar ook bij jou thuis kan het gebeuren dat de riolering verstopt Eindhoven is. Maar mocht het wel zo zijn dan kan je het beste contact opnemen met Ad Wijlaars. Al meer dan 14 jaar zit hij in  deze branche en heeft al meerdere mensen geholpen met deze klacht. 24 uur per dag kan je hierheen bellen voor onder andere, verstoppingen, stankoverlast of plotselinge wateroverlast. Met zijn uitstekend ingericht bedrijfswagen waarin naast een gloednieuwe compressor en inspectiecamera, alle benodigde onderdelen en gereedschappen aanwezig zijn om jou zeer snel en afdoende te helpen. 

BOS

Bos, oftewel de Brabantse Onstoppings Service kan je 24/7 bellen wanneer je riolering is verstopt in Eindhoven. Deze eenmanszaak kan je ook voor andere zaken inzetten bij, een slecht werkend schrobputje maar ook uitstekend ingezet kan worden bij realisatie of vervanging van complete afvoersystemen bij bedrijven voor aantrekkelijke tarieven.

Vanaf het moment dat wij in de gaten kregen dat onze toilet niet goed meer doorspoelde hebben wij aan de bel getrokken. Die middag kwam Ad Wijlaars al met zijn bus voorrijden. Meteen ging hij op onderzoek uit door middel van een inspectiecamera. Wel interessant om zo de andere kant van de toilet te bewonderen. Al snel zagen wij de boosdoener zitten, een speelgoedautootje van mijn zoon,…