Inbouwzwembad voor binnen

nieuwatlantis-logo

Zoals de meeste mensen weten kan je een inbouwzwembad zowel binnen als buiten plaatsen. Omdat wij nogal van zwemmen houden hebben wij ervoor gekozen om het zwembad binnen het huis te plaatsen zodat we er elk seizoen zonder verkouden te worden in kunnen zwemmen.

Plek

Een inbouwzwembad is natuurlijk niet makkelijk te plaatsen en er zijn natuurlijke verschillende veranderingen die plaats zouden vinden. Omdat we de ruimte natuurlijk moesten verbouwen moesten we ook de tekeningen van het zwembad hebben. We zijn naar NieuwAtlantis gegaan om hier een zwembad te ontwerpen zodat we tekeningen hadden voor de aannemer. Er moest natuurlijk rekening worden gehouden met de mogelijkheden omdat we niet zomaar een zwembad in de ruimte konden plaatsen zonder goed na te denken.

Al ons vertrouwen hadden we gevestigd op een professional van NieuwAtlantis. Deze dacht mee aan de verschillende materialen die we konden gebruiken en hij hield rekening met de ruimte en ook onze voorkeuren.

inbouwzwembadWe zijn tot een mooie schets gekomen die helemaal zou worden uitgewerkt. Deze schets hebben we ook meegenomen naar onze aannemer en het bleek allemaal te kunnen!

De onderdelen voor het zwembad zijn toen gelijk besteld en ze zouden op maat worden gemaakt. Alles liep goed omdat de aannemer klaar was op het moment dat de onderdelen klaar waren.

We kunnen nu genieten van ons mooie binnenzwembad!