Exacte afmetingen doen het vaak goed

Een klant wilt soms gewoon graag weten hoe groot iets is. Dit is belangrijk want de klanten moet denken aan de ruimte die beschikbaar is voor het product dat zij willen verkopen. Wij weten dat het niet eenvoudig is om hier iets van te maken. Wij zien elkaar ook als een bedrijf met nieuwe methodes en verwachten ook dat er meerdere bedrijven zijn die graag exacte afmetingen willen hebben voor hun producten. Een product met een exacte afmeting is bijvoorbeeld de grote spiegel 180 cm. Met zo een nauwkeurige afmeting weet je als klant direct of deze gaat passen op de plek die jij hiervoor in gedachte hebt.

Verschillende producten met afmetingen

Het is moeilijk om een product te vinden met exacte afmetingen erbij vermeldt zoals de grote spiegel 180 cm. Deze is uniek in de categorie. Er komen nauwelijks andere producten met exacte afmetingen de winkels binnen. De grote spiegel 180 cm wordt dan ook veel vaker gekocht dan de producten zonder exacte afmetingen. Het is een goed verhaal en het lijkt erop dat er meer valt te verdienen op deze manier. In de toekomst zullen andere bedrijven wel door krijgen dat het tijd is om ook met exacte afmetingen te komen, anders riskeren zij het achterlopen op de concurrentie.

Leven met een grote spiegel

Een grote spiegel 180 cm is niet zo zeer een hele grote spiegel. Het valt nog ander de normale categorie e is voor veel mensen een goed product dat eenvoudig te plaatsen valt. Je hoeft alleen maar te kijken naar mogelijkheden waar deze precies tussen of zelfs op zou passen. De reden voor het succes van de grote spiegel 180 cm, lijkt toch echt te zitten in de correcte informatie. De informatie zorgt ervoor dat het eenvoudiger is voor het berekenen van ruimte en kan de klant dus zeker weten dat deze past.