Plexiglas voor het balkon

Plexiglas

Onlangs heb ik een stuk plexiglas besteld bij Plexiglas.nl. Dit bedrijf heeft heel veel op voorraad en is makkelijk online te bestellen. Dit is echt geweldig materiaal en bijna niet stuk te krijgen. Voordeel is ook dat je er makkelijk doorheen kan kijken en zelfs tegen UV en andere weersinvloeden kan.

Aangezien ik sinds kort op een flat woon en nog geen balkon gewend ben, heb ik zo een plaat besteld. Het idee dat mijn hondje door de spijlen van het balkon naar beneden wilt kijken gaf mij een angstig gevoel.

Mooi stuk plexiglas gekocht

In eerste instantie had ik een stuk gaas op het balkon gehangen. Maar ook dit was geen goede oplossing, omdat ons hondje hier met zijn halsband in vast zat.

Online heb ik een prachtig stuk materiaal gekocht, die ik kan gebruiken in plaats va het gaas. Ik heb ervoor gekozen om een kras werend stuk aan te schaffen, omdat anders de kans bestaat dat er snel krassen opkomen. Krassen van de nagels van onze hond. De bestelling ging erg makkelijk en snel. Op de website kon ik aangeven hoe groot mijn bestelling moest zijn. Om deze meteen op de juiste maat te laten snijden. hoefde ik hier zelf niets meer aan te veranderen.