mephisto slipper

De lente komt er weer aan en dan is de zomer ook weer dichtbij. In de lente zijn veel zomer artikelen afgeprijsd. Ik wilde daarom graag wat slippers bestellen voor de zomer. Samen met mijn vriendin ben ik gaan zoeken op internet. Daar staan veel bedrijven die slippers aanbieden. Na een aantal bedrijven met elkaar te hebben vergeleken kwam ik uit bij van Bommel. Het bedrijf is enorm bekend en beschikt over een groot assortiment. De korting liep op tot 50%. Bij categorie slippers stond de mephisto slipper. Een fantastische slipper met goede kwaliteiten.

Echt een aanrader

De mephisto slipper is fantastisch. Het loopt perfect en het is een typische zomerse slipper. Wat betreft de kosten valt het reuze mee. Zo heb je er al een vanaf €80,-. Het fijne is dat je bij van Bommel verzekerd ben van kwaliteit. Je kan met slippers, laarzen en sneakers veel langer doen dan normaal. Het is daarom zeker het bedrag waard.

Indien je een moeilijke voet hebt, is het aan te raden om naar de winkel te gaan. Zo voorkom je problemen met terugsturen. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf.