Een afscheid om te herdenken

Uitvaart Hengelo verzorgt alles rondom een mooie uitvaart maar ook begeleiding tijdens en na de uitvaart. Je kunt de uitvaart van jouw dierbare dus helemaal vorm laten geven bij uitvaart Hengelo. Vooraf aan de uitvaart kan een gesprek worden geregeld. Dit kan uit voorzorg wanneer je denkt dat de persoon in kwestie binnenkort kan komen te overlijden. Hierbij wordt alles besproken wat er moet worden geregeld. Je wilt natuurlijk dat de geliefde dierbare een mooi afscheid krijgt en deze als een levendige herinnering in het geheugen staat. De begeleiding heeft veel kennis omtrent uitvaarten en tevens kan ze je helpen met creatieve inspiratie en extra’s voor de begrafenis en crematie.

Diensten van de uitvaartbegeleiding

Uitvaart Hengelo zorgt voor de voorbereiding en ook alles wat er na de uitvaart moet gebeuren. Zo kan het overlijden direct worden gemeld waarvoor de begeleider direct om tafel gaat om het overlijden te bespreken samen met de wensen van de overledene. Met de opzegservice kunnen abonnementen zoals internet, tv, krant en telefoonabonnementen worden opgezegd. Dit doet de uitvaartbegeleiding samen met jou. Zo heb jij als nabestaande minder werk hieraan. Natuurlijk komt er enorm veel rouw en verdriet kijken bij een uitvaart. De begeleider zal een luisterend oor zijn en er zijn voor alle vragen na de uitvaart. Zowel praktisch als emotioneel.

Op een inspirerende manier een uitvaart samenstellen

Uitvaart Hengelo kan ideeën en creativiteit samen laten stellen. Zo kun je hulp krijgen bij het opleuken van een kist, wat voor rouwwagens er moeten komen en welke extra’s zoals een biografische film van de overleden persoon of een liedje waar hij of zijn graag naar luisterde. Ook een kinderuitvaart kan worden besproken. Je wilt na zo een nare gebeurtenis ook wat troost vinden in een mooie eervolle herinnering. De wensen zijn belangrijk omdat een uitvaart maar een keer plaats kan vinden. Voor de ceremonie worden wensen daarom zo zorgvuldig mogelijk besproken. Ook zijn er inloopspreekuren waar je met alle vragen terecht kunt.