Online een hoed kopen

Eenvoudig kun je online een hoed kopen, en dit komt door de maatvoering. Je meet met een centimeter de omtrek van het hoofd, dit zal tussen de 54 en de 63 cm zijn, en in de maattabel zie je welk maat hoed jouw maat is. Bij andere kledingstukken zit je weleens met verschillende maten bestellen en retour sturen, of retour sturen om een andere maat te bestellen, bij een hoed kopen zal dat niet gebeuren. Hetzelfde geldt met online een pet kopen, en een muts kopen gaat nog eenvoudiger want de maatvoering komt niet nauwkeurig. Lees verder over een hoed kopen.

Hatland heeft hoeden en petten

Het enige lastige bij hoed kopen is welke hoed? Gelukkig heeft de website van Hatland een duidelijke navigatie en alle mogelijkheden om te filteren. Zoek je specifiek een hoed of pet die hoog zomer het hoofd koel kan houden, dan vindt jij op de website dat menu waar je de collectie ziet. Het kan dan gaan om een katoenen hoed voor op de camping, een UBF50+ hoed voor op het strand, of de strorieten hoeden die zich in warme landen bewezen hebben. Dan zijn dit nog maar hoeden voor de zomer die bijvoorbeeld bescherming tegen zonlicht geeft en een zonnesteek voorkomt. De collectie hoeden en petten gaat nog verder.

Er is ook veel voor de winter leverbaar

Een muts of hoed kopen voor de winter is altijd een goed idee. Hatland heeft een flinke collectie aan hoeden en mutsen voor de periode van het jaar dat het koud is. Ook daarop kun je filteren, en dan ook nog specifiek voor dames en heren. Het is allemaal op de website te zien. Op de website zie je ook truckercaps en vissershoeden, en dat kunnen weer die items zijn die het hele jaar door kunnen. Vooral zo’n truckercap of honkbalpet is het hele jaar door gangbaar, en wordt daarom veel gezien. Bekijk een hoed kopen bij Hatland.