Galerie met hedendaagse kunst

Ben je op zoek naar een galerie met hedendaagse kunst, dan ben je bij Moeëjen Daag in Tegelen aan het juiste adres. Hier is de kunstenaar Sjaak Smetsers, samen met zijn vrouw Lianne Smetsers, dagelijks werkzaam. Sjaak ontwerpt en maakt de mooiste kunstwerken van verschillende materialen, zoals, glas, tin, keramiek, bladgoud en nog veel meer. Zijn vrouw heeft de leiding over dit bedrijf en geeft vaak rondleidingen. Het leuke hier is dat elk ontwerp een uniek model is en nergens anders op de wereld te vinden is. Tevens bestaat de mogelijkheid om in opdracht een ontwerp te laten maken.  

Zeer mooie kunst

Voor mijn bedrijf was ik al een tijd op zoek naar een uniek beeld, die ik voor mijn bedrijf neer kon zetten. Wel een beeld wat mensen aantrekt, maar daar hoef ik mij geen zorgen over te maken. Bij de galerie van Sjaak Metsers staan zoveel mooie modellen dat er vast wel iets voor mijn bedrijf tussen staat.

Vorige week ben ik langs deze kunstenaar gegaan en toen ik hoorde dat hij ook in opdracht werkt was ik helemaal blij. Zo heb ik een mooi beeld laten ontwerpen van verschillende materialen van glas en brons. Deze staat nu mooi te pronken bij de ingang van ons bedrijf. Zodra de zon nu schijnt straalt dit beeld helemaal. Vooral omdat deze hoofdzakelijk van glas is gemaakt.