Wees origineel met zelf geboortekaartjes maken

Een kindje op komst is natuurlijk geweldig nieuws. En dat willen jullie straks na de geboorte natuurlijk met iedereen delen. Zelf geboortekaartjes maken hoort daar uiteraard ook bij. Moeilijk, denk je misschien? Nee hoor, want je kunt het allemaal lekker vanuit je luie stoel op internet maken.

Creëer bij Kisscards een eigen kaartje

Als je naar de site van Kisscards gaat, vind je daar een aantal basiskaartjes (iedere week komen er ook weer nieuwe bij, dus de keuze is ruim) waarmee je aan de slag kunt. Je past het kaartje volledig aan naar jouw smaak tot je een eindresultaat hebt waar jij helemaal mee tevreden bent. Er zijn verschillende categorieën waarbinnen je een basiskaartje kunt kiezen en daarmee ga je dan verder. Kom je er niet helemaal zelf uit? Gebruik dan de handleiding waarin je kunt lezen en zien hoe het precies werkt bij het zelf geboortekaartjes maken. Bellen kan ook altijd mocht het niet lukken. Zo maak je zelf snel en eenvoudig een uniek en creatief geboortekaartje.
Kies en adresseer de enveloppen op voorhand

Bij dat leuke kaartje kun je een bijpassende envelop kiezen die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Als je de enveloppen eerder bestelt kun je ze vast adresseren. Als je kindje geboren is bestel je de kaartjes en kun je ze al de volgende dag in huis hebben. Dan hoef je ze alleen nog maar in de enveloppen te doen en te versturen.