Geweldige feestlocatie Mijdrecht

Onze dochter wordt bijna 16 jaar en voor deze gelegenheid willen wij een sweet sixteen party geven bij de feestlocatie Mijdrecht. Het leuke hieraan is dat mijn dochter van niets weet en deze party als een echte verrassing moet komen. Samen met de medewerkers van Café de WaVe hebben wij het één en ander besproken. Zo hoeven wij alleen maar de uitnodigingen te regelen de rest wordt verzorgd. Door de mogelijkheid om een aparte zaal te kunnen huren en hier maximaal 80 mensen terecht kunnen hoeven wij niemand teleur te stellen om niet uit te nodigen. 

Een geslaagd feest

Ondertussen hebben wij het feest ter ere van de 16 jarige verjaardag van mijn dochter alweer achter de rug. Behalve dat het een grote verrassing voor mijn dochter was, was het super gezellig. Café de WaVe heeft er alles aan gedaan om de avond zo goed mogelijk te laten verlopen. De muziek, de hapjes en niet te vergeten de zaal maakten alles tot een top avond.

Wanneer je op zoek bent om ergens een leuk feest te geven dan kan ik je vertellen dat de feestlocatie in Mijdrecht een uiterst geschikte plaats is. De medewerkers van Café de WaVe staan je graag te woord om te vertellen wat er hier zoal mogelijk is.